Transilvania Blues Nights 2019

Malone Sibun Band

Două legende muzicale și-au unit forțele pentru un concept unic de Blues Rock! Marcus Malone din Texas, chitarist și vocalist cu un touch de Paul Rodgers, Ottis Redding și David Coverdale, și englezul Innes Sibun, chitarist excepțional, cu state de serviciu în trupa lui Robert Plant, alături de Kevin Jefferies (bas) și Chris Nugent (baterie) sunt super-grupul Malone Sibun Band. Ei au venit la Brașov pentru un concert extraordinar, în exclusivitate în România, pe 26 ianuarie 2019 la clubul Rockstadt!


Jørg – “We Call it Blues”

Jørg – “We Call it Blues” unește blues, blues-rock, funk și chiar swing într-un unic concept! Trupa înființată de Jörg Klein are la activ trei ani de cântări în Germania și Europa, un prim album publicat în 2018 la Rockwerk Records, și misiunea de a prezenta publicului blues-ul în toate formele sale! Joi, 28 februarie, a cântat pentru prima dată la Brașov în cadrul programului Transilvania Blues Nights!


Johnny Rawls – The King of Soul Blues 16.03.2019

Transilvania Blues Nights începe primăvara lui 2019 cu un concert în premieră în România! Johnny Rawls este o legendă a soul blues-ul. De fapt, termenul “soul blues” a fost inventat pentru a descrie muzica sa. Născut în Mississippi în 1951, Rawls este un artist recunoscut la nivel internațional, producător de muzică și compozitor care călătorește extensiv în toată lumea.


Dusty Ride – lansare album “Dawn” 21.03.2019

Dusty Ride, cel mai nou proiect de blues românesc, în PREMIERA la Brașov cu lansarea albumului de debut ”Dawn”! O voce, o prezență și carisma de Janis Joplin combinată cu prestație de tip Led Zeppelin!  It happened at Rockstadt. 21 martie 2019!


Dany Franchi – “Problem Child Tour” 20.04.2019

În premieră în România, Dany Franchi, unul dintre cele mai promițătoare nume noi ale blues-ului mondial! Născut la Genova și rezident în Texas, Dany este un talentat chitarist și cântăreț care a concertat deja cu legende ale blues-ului precum Kim Wilson and the Fabulous Thunderbirds și Ronnie Earl. Deopotrivă inovator și plin de respect pentru tradițiile blues-ului, Dany Franchi vine la Transilvania Blues Nights împreună cu Michael Tabarroni (baterie) și Marcello Borsano (bas) pentru un concert de neratat de promovare a ultimului său album, “Problem Child” din 2018, ajuns până pe locul 4 în Billboard Blues Charts!

Transilvania Blues Nights – toamnă 2019

Toamna lui 2019 a fost incendiară pentru Transilvania Blues Nights, cu trei nume mari! Bernard Allison, Curtis Salgado și Khalif Wailin Walter. First class blues la Brașov!

Bernard Allison– 19 octombrie 2019 / Rockstadt

Curtis Salgado – 14 noiembrie 2019  / Rockstadt

Khalif Wailin Walter – 20 decembrie 2019 / Rockstadt

Sponsori

          

Parteneri